Söndagen den 24/11 2012 var en glädjens dag. Jag och Benita klev upp tidigt … Orsak, delta på min dotter, Nadja & hennes sambo, Andrés son Williams dop. Vi åkte med vår gamla 245,a från Härnösand kl.05:20. Vi var framme i god tid i Norrfjärden innan Holmöfärjans avgång kl.09:00 Åkte med färjan och var framme i Byviken på Holmön enligt tidtabellen. Transport till prästgården för fika & mingel med övriga dopdeltagare. En god lunch han vi också med innan det vart dags att promenera bort till Kyrkan. ( Tack Tarja och övriga för god mat och fika. )


Nedan några bilder

william-dop-2 william-3 william-dom-2-urklipp-400x410 willian-dop-1-urklipp

Klicka på bilderna för större bild Ovan bilder från Williams dop i mamma Nadjas famn. Platsen är Holmöns kyrka


Jag försökte filma lite … Nedan ett filmklipp från Dopet

Ovan ett kort sammanfattande filmklipp från dopet Prästen: Curt Lindkvist, en fantastisk man. Det var underbart trevligt att besöka Holmöns kyrka igen av en trevlig orsak. Efter dopet promenerade jag och sambon, Benita till prästgården. Där samlades vi alla för mer fika, mingel och fick beskåda dopgåvor mm. Jag & Benita åkte med 17-färjan till fastlandet. Bil till Ö-vik, hungern botades med varsin kyckling burgarmål på Max i Ö-vik. Åkte mätta vidare till Härnösand, vi var hemma vid 21:30-tiden.


När jag tänker på söndagens underbara dop så drabbas jag även av sorgliga tankar. Jag tycker att det är väldigt synd att inte Nadjas Mamma, Tora fick vara med på sitt barnbarn, Williams dop. Men jag tror att hon var med i kyrkan och betraktade sitt barnbarns dop. Det är snart två år sedan hon gick bort. jag skrev om hennes begravning i januari 2011 Nedan en länk till blogginlägget om begravningen. En annorlunda begravning Livet har sina kontraster, djup sorg & fantastiskt stor glädje. Det gäller att försöka vara närvarande i nuet. Försöka leva mitt i livets flöde så gott man kan och förmår. / Lasse


Tillbaka till 1,a sidan


Share This

Share This

Share this post with your friends!