Existentiell Reiki Utbildning

Jag  har tidigare startat en egen utbildningsgren som jag heter ”Existentiell Reiki, en lite längre healingutbildning/kurser med mer tid för förståelse och praktik, samt bemötande, som också bör också ingå i en utbildning i healing.

Eftersom jag är Reikimaster(sedan våren 2000) och har egna åsikter om healingutbildningar, även fast jag inte ämnar starta någon egen healingutbildning på ett bra tag, troligen flera år.
Nedan så berättar jag lite om min egen utbildningsgren.

All utbildning var längre än den vanliga utbildningstiden(över en vanlig helg, Lördag- Söndag eller fredag kväll – Söndag eftermiddag.

Min utbildning skedde i internatform, mat, logi mm. ingick i utbildningsavgiften.

Varför då ..?

Betydligt effektivare, inga onödiga transporter mm.
Allt på samma plats, enkelt effektivt.

Utbildningen innehöll Reiki 1, 2 samt Reiki master utbildning.

Nedan exempel på utbildningar och utbildningstider.

Existentiell Reiki 1 – Grundkurs tider.

Torsdag kl.19.00 — kl. 22.00
Fredag & Lördag, 2 dagar kl. 09.00 — kl. 21.00
Söndag kl. 09.00 — ca kl.15.00

När man har “landat” i healing energierna, så är energierna integrerade i mitt energisystem och därmed en naturlig del av sig själv.
Det blir som att cykla, köra bil mm. utan ansträngning!

Detta tar minst tre månader, oftast ca 6 månader, ty det är ofta så många andra måsten som ska utföras … jobb, familj, den sociala biten…
Tiden mellan utbildningarna kan kanske minskas ner om man är utan jobb, och har möjlighet att öva mera.

Existentiell Reiki 2 – Steg 2, distanshealing(DH) tider.

Torsdag kl.19.00 — kl. 22.00
Fredag & Lördag, 2 dagar kl. 09.00 — kl. 21.00
Söndag kl. 09.00 — ca kl.15.00

Steg två, Distanshealing (DH) tog även den ca tre månader (ibland mer) innan eleven hade landat i den energin och var i fas för att påbörja en Master utbildning.

Master utbildningen tog ca ett år att genomföra, den gick att genomföra på några månader men då behövdes det ett stort personligt arrangemang, samt hårt styrda prioriteringar mot utbildningen.

Masterutbildningen var upplagd på så sätt att den innehöll olika förlängda( Onsdag kväll — Söndag eftermiddag) utbildnings-Seminarier.
Utbildningstid: Onsdag kväll – Söndag eftermiddag, kan kanske tyckas var lite väl lång.
Men, den tiden behövs för att man även ska hinna med den grundläggande praktik som behövs för att man ska kunna känna att man har:

Existentiell Reiki master utbildnings tider.

Onsdag kl.19.00 — kl. 22.00
Torsdag, Fredag & Lördag, 3 dagar kl. 09.00 — kl. 21.00
Söndag kl. 09.00 — ca kl.15.00

Inte att man bara har erhållit dom teoretiska kunskaperna utan även har använt dessa kunskaper i praktiken, dvs. utfört behandlingarna under sin utbildning.

Varje utbildnings seminarium avhandlade ett utbildningsämne.

Regressionsterapi – Tidigare liv
Healing kirurgi – Energier
Utökad energikunskaper – Flera metoder
Ytterligare metoder – Auran, känslor mm.
Lärarhelg – Utbildning – utbildningsplaner – mm. mm.

Translate-Översätt

DanishEnglishFinnishGermanIcelandicNorwegianSwedish

Härnösands FB sida

Facebook inlägg

Helgtipset.
Midsommarhelgen är här och i morgon är det som vanligt stort midsommarfirande på Murberget kl. 13-16 och vid Västanåfallet från kl 12.
Läs mer på Murbergets hemsida: http://www.murberget.se/se-och-goera/kalendarium.aspx?id=212&cid=3599
och här:http://www.vastanafallet.se/event
Har du någrA tips på andra saker som händer under helgen?
Ikväll gästas levande centrum av Norrdans, kom och se föreställningen Perverso gratis. http://norrdans.se/evenemang/perverso/
Förställningen börjar kl 19.00

Konsthallen har kvällsöppet till 19.30
”Bli en sakletare” 
– aktivitet för barn i utställningen Porslin och blommande fajans. 
Alla sakletare får ett certifikat med sig hem!

Konsthallens personal på plats för att prata om konstutställningarna och Qvistska samlingen.

På plats finns även Inlöparna som erbjuder roliga lekar och tävlingar för alla som tycker om att röra på sig. Du blir stark, du blir snabb och du får många nya vänner på köpet. Aktivitet som passar alla åldrar. Fred Moské Islamiska Förbundet håller arabiska kurs.
Aktiviteterna utgår från torget med start kl 18.00.
Välkommen!
Det är fortfarande eldningsförbud i Härnösand och Västernorrland. Trots att det har regnat är det fortfarande extremt torrt i skog och mark. Under det allra översta ytskiktet är marken torr och en brand kan spridas väldigt lätt.

Vid eldningsförbud får du bara grilla vid permanent iordningställda grillplatser och i grillar på din egen tomt. Så var försiktig.

 

Kommentera på Facebook

Bra att regnet kom

Therese Bäcklund 🤗

Anders Fahlberg

Fredagstipset. Den här helgen kollar vi hur det går när Elina Metso gör klar sin muralmålning på Norrdanshuset på Mellanholmen. Och så testar vi att måla med spray utanför Technichus på lördag kl 15.
Vad gör du i helgen?

 

Kommentera på Facebook

Perfekt, "gratis" o allt 😀

Musikern och artisten Sara Parkman, uppvuxen i Härnösand, är en av årets sommarpratare. Den 16 augusti pratar hon tillsammans med sin spelkompis Samantha Olanders. Grattis säger vi. Blir det lite Härnösand i Sommar i år?

 

Kommentera på Facebook

Härligt!

Sara så klart!

Härligt Sara!! Kör hårt😘

Härligt Sara!! Kör hårt😘

Ja, Sara du e’ så bra ! Heja❤️❤️❤️

Så kul! Heja Sara!!

Va kul, grattis Sara Lovisa Margareta Parkman!

+ Visa fler kommentarer

 

Kommentera på Facebook

Kunvadee Inthap

 

Kommentera på Facebook

Om ni inte hade valt bekosta den fb-reklam varje aktiv användare redan sett minst 20 gånger skulle busskortet kunnat vara "gratis". Ja, förutom för alla som indirekt betalar påfundet via skattsedeln förstås. Sannolikt kostar hanteringen och administrationen mer än dessa 50 kronor/person så det hade varit enklare att istället göra det helt avgiftsfritt.

Gjorde nog ett knasigt val för 28 år sedan som bosatte mig där detta inte går att utnyttja.....i Härnösands kommun. Man gick ju ut med att nu kan alla åka buss i hela Härnösands kommun för 50 kr/mån 😉😉 -vilket ju inte är riktigt sant.

Lite kul det här med gratis - billigt. Precis som att helt plötsligt drar bussen inte bränsle eller däckslitage eller underhåll, chauffören jobbar för halva priset. Om bussen kostar 1.miljon för 1-år och biljettintäkterna är 1-miljon så betalar dom som använder bussen för det dom utnyttjar bussen, 'den som äter jordgubbarna köper dom själva, går inte över till grannen o äter hans'. Om bussen kostar 1-miljon o biljettintäkterna blir 500-tusen så ska fortfarande bussen ha sin miljon vilket gör att skatten måste höjas med 500-tusen eller 1-person sparkas inom vård skola omsorgen, eller snöskottningen, eller nått annat inom kommunskötsel 'den som äter jordgubbarna går över till grannen o äter dom han köpt'. Alltså dom uppe i Sela Karlberg, ytterkanten på Antjärn Stigsjö Viksjö . . får finna sig att där måste dom ta sin bil och åka in till stan för att kunna utnyttja 50-lappen och åka billigare-bussen, alltså äta tillbaka lite jordgubbar. Men detta utropas som subventionerat - gratis av freddan&Frejarö &Co. Ja snöskottningen är ju också gratis, njae inte för dom som bor uppe i Sela Karlberg, ytterkanten på Antjärn Stigsjö Viksjö . . dom får köpa egna solstolar att ha runt 'sin sten'.

för en gång i en livstid har Härnösands kommun gjort nåt riktigt bra++

Tal om att det nya busskortet inte är ett månadskort utan att det gäller i 30 dar.

Beror det på för många gratisåkare? och man belönar dem genom att sänka priserna och låta de som inte åker buss få ta kostnaden?

+ Visa fler kommentarer

06.11.18 Se. skrivet av ...

Har en fråga angående barnkort/skolkort det står att ersättningskort kostar 200 kr. Man kan inte räkna med att min dotter idag 13 år kommer att ha kvar samma kort när hon är 19 år. Så jag vill veta vilka regler som gäller om ex, kortet går sönder ? Hur länge skall man ha kortet för att kunna få ett nytt kostnadsfritt. ... Se merSe mindre

Kommentera på Facebook

Hej och ursäkta sent svar. Den information som gick ut via skolan till föräldrar blev lite otydlig. Det är bara borttappade kort som kostar 200 kr att ersätta. Blir kortet skadat får du ett ersättningskort utan kostnad mot att du visar upp det skadade kortet. /Lars på kommunikationsavdelningen

Tackar för svar

06.08.18 Se. skrivet av ...

Härnösands kommun

... Se merSe mindre

Levande centrum ikväll med start kl 18.00, ikväll erbjuder Fred Moské Islamiska Förbundet kurs i arabiska och Härnösands Brukshundsklubb har öppet hus träning för dig med hund. Kom gärna förbi!

 

Kommentera på Facebook

Ungefär som att bjuda in Miljöpartiet till en raggarträff! 😀

Om det tycker jag inte.

Grattis Härnösands Boxningsklubb som kammade hem nationaldagspriset på 5000 kr igår.
Så här löd nomineringen:

Härnösands Boxningsklubb har gjort ett enormt arbete att inkludera alla ungdomar i samhället i Härnösands kommun, genom att möjliggöra träning för var och en oavsett inkomst. De har hämtat med bil för att barnen ska kunna ta sig till lokalen och vara med och träna, de har haft kostnadsfria aktiviteter så alla kan prova på.  Alla får vara med, de brinner för föreningen och vill ge alla samma chans. Boxning är en sport som alla kan vara med på utifrån deras egen förmåga. Ingen behöver känna att de ”inte platsar i laget”.
Härnösands boxningsklubb har sett till att de barnen som inte har någon familj som tar med dom på sportlovs och påsklovsaktiviteter har en gemenskap i boxningslokalen. Att känna gemenskap är viktigt oavsett prestation, det stärker individen och gruppen. 

Priset delades ut av Jasenko Omanovic, Kommunfullmäktiges ordförande.

 

Kommentera på Facebook

Bra att de blivit bättre. Vår dotter fick inte vara med för ett par år sedan när hon ville prova på boxning.

Snyggt jobbat Härnösands boxningsklubb👍. Väl värd priset..

Grymt bra jobbat!!

Bra jobbat ✊✊

Det har ni gjort bra

Egil D. Priskorn

+ Visa fler kommentarer

Nationaldagsfirande på Murberget och tal av kommunfullmäktiges ordförande Jasenko Omanovic’.
Premiär för levande centrum ikväll kl 18.00 på torget.
Gå på pokémon- eller dinosauriejakt med Computer Union Härnösand eller testa att skjuta hockeymål med Team Härnösand HC.

Under juni, augusti och en bit in i september kommer föreningar finnas på plats under tisdags- och torsdagskväll i centrum med aktiviteter. Alla aktiviteter startar vid torget.
 
Den 19/6, 26/6 samt den 27/6 kommer Konstallen att hålla kvällsöppet och anordna aktiviteten ”Bli en sakletare” som är en aktivitet för barn i utställningen Porslin och blommande fajans. 

Mer information och schema hittar du på hemsidan:
https://www.harnosand.se/levandecentrum

 

Kommentera på Facebook

Bra initiativ. När ska Härnösands kommun verka för fler turer mellan Sundsvall och Härnösand, linje 201? Det är faktiskt så att många pendlar från Härnösand till Sundsvall och tvärtom. Det skulle vara bra om det gick en buss från Sundsvall efter kl23 till Härnösand. Kl 2135 går sista 201:an från Sundsvall. Om det skulle införas en tur som går kl23 från Sundsvall skulle vi minska bilåkandet markant på kvällstid mellan Sundsvall och Härnösand. Min nästa fråga är varför undantas vi som åker buss mellan Härnösand - Sundsvall från fördelarna med det nya busskortet? Vi som pendlar får betala hela vägen. Önskar svar från Härnösand kommun.

Typiskt sossarn att friska skattebetalare skall få skatteubventioner bekostade av sig själva, munus det som försvinner på vägen såklart

Är väl inte direkt så att stadsmiljön i Härnösand behöver räddas.. däremot är det ett bra initiativ från kommunen.

Ja det passar bra när man ska flytta till Härnösand. Tack snälla Härnösands kommun. Vi längtar!!

Hur i h-e kan informatörer inte skilja på prepositioner som styr dativ eller ackusativ form??? - Var står bussen? Vart går den?

Med information kommer man långt. Med humor längre. Med Härnösandskortet så långt du vill. Heja Härnösand.

Bor så nära allt så jag går Utom när jag åker utanför stan eller när jag handlar tungt pga nackskada

Det är inte ett bra beslut för att Härnösands centrum buss var grattis innan beslutet.

Helt suveränt har sparat in pengarna redan

räddas från vad 🤔

Jocke nått för dig? 😛

Det GÅR inte att åka buss i hela kommunen!

Helt suveränt🤗

Äger redan ett, och det har jag redan tjänat in. Toppen!

En annan har ju liksom åkt en del buss i stan redan... liksom...

Går det några bussar då?

Är det skattepengar ?

Helt otroligt!❤

Hur kommer vi från Långgatan med 50 kronors bussen till centrum ?

+ Visa fler kommentarer

Mot Stockholm!
Kockdueller, cookalong, hårt arbete och bra service. Och alltid med ett leende på läpparna.
Tolv elever och två lärare från restaurangskolan i Härnösand åker till Stockholm för att vara med på ”Smaka på Stockholm” i Kungsträdgården.

300 krukor dragon och 15 kilo parmesanost är bara några av alla ingredienser som är beställda. Eleverna ska göra det lilla extra och garnera 6000 portioner vegetarisk pyttipanna. 

De ska också vara med som hjälpredor när Årets mästerkock Sigrid Baramy lagar mat med gäster och se till att kockduellerna på stora scen i Kungsträdgården fungerar som de ska.
–Vårt deltagande är en chans att sätta Härnösand och Höga Kusten på den gastronomiska kartan, säger läraren Lasse Bergman. Vi gör det här för elfte året i rad. Våra elever gör bra ifrån sig i Stockholm och det ger utbildningen bra rykte. Det gör det lättare att ordna praktikplatser och jobb. Alla vet vilka vi är! På plats får eleverna också träna mycket på service och bemötande. Något som är oerhört viktigt i vår bransch.

Klockan 13.00 på fredag den 8 juni är det dags för alla Stockholmsbaserade Härnösandare att besöka Kungsträdgården för att heja fram Lasse Bergman. Då ska han nämligen upp i en tuff kockduell mot en tjej från juniorkocklandslaget.

#härnösand #högakusten #hejapålasse #restaurangskolanhärnösand

 

Kommentera på Facebook

Såå roligt! Glöm inte att ha superkul och detta kommer ni minnas hela livet!! Njut in i minsta detalj, hejja Lasse Bergman!

Bra jobbat igen Lasse Bergman, smaka på Stockholm skulle inte funka utan dig och era elever, jag vet ! 😉

Heja Lasse, Matz och alla härliga elever!👏🏻

Varmt lycka till er alla. Ni kommer att sätta Restaurangskolan i Härnösand på kartan. 🍝🥧🍽

Lycka till! Ni bedriver en högklassig utbildning i Härnösand! Jag vet för min son Hugo gått utbildningen och haft stor glädje och framgång tack vare den!

Bra Lasse! kämpa på jag kommer och hejjar ni brukar ju göra bra ifrån er 😉 lycka till allihopa🌞

Ångermanland,say no more😉

Heja, Heja Restaurangskolan! 👏👍👊💪

Njut av pulsen allihopa ☀️😎

Heja er, ni kommer göra succé 👌🤗

Heja Lasse Bergman, kramar från moster 🤗🤗

Så spännande 😊jag håller tummarna.

Lycka till, jag håller tummarna!🤗

Jag ska ta med en hejarklack!!

Lycka till 🎈🎈🎈🎉🎉🎉

Fredrik Karlsson

+ Visa fler kommentarer

Idag avslutas den nationella krisberedskapsveckan. Under veckan har alla kommuner uppmanats sprida information om krisberedskap. Vi har tidigare delat en film och berättat om broschyren Om krisen eller kriget kommer.
Nu avslutar vi veckan med att berätta om skyddsrum. Har du koll på var det finns skyddsrum i Härnösand?
Du tillhör inget särskilt skyddsrum utan använder det som finns närmast. Öppna kartan och zooma in det område du är intresserad av.
https://gisapp.msb.se/apps/kartportal/enkel-karta_skyddsrum/?extent=637184.3728%2C6938269.4958%2C669007.8334%2C6953750.2835%2C3006

 

Kommentera på Facebook

Tittade in genom dörren till skyddsrummet i D-huset på Ängecenter......ja det var vävstolar och klädd julgran och en massa annat krafs,borde nog ses över tycker jag

En fundering....Såg att det finns ett skyddsrum på Hagagatan 46b....vart är ingången till det? 😐

Therese Malm

Ladda fler

Bus1-Mittsverigebanan, FB-sida

Facebook inlägg

06.20.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Dom 2 första på plats ... Se merSe mindre

Dom 2 första på plats

 

Kommentera på Facebook

2 timmar senare så har de totalt kommit 4st driftare på en driftingkväll! Vad sker?

06.19.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Midsommartävling!

Gör en fin blomkrans och ha på dig när du besöker oss imorgon!
Chans till att vinna en trevlig goodiebag från Northern Parts n Coffee finns! 🙂
... Se merSe mindre

 

Kommentera på Facebook

Det skulle vara något att anlända i!😁 🌺🌾🌹🌷🍂🍁🍀☘️🌿 Jag kommer som besökare imorgon för att hjälpa några förare och helt enkelt njuta av körningen🤘🏻

Går allt som planerat så kan vi presentera vår 3e Husdriftare imorgon! :D

 

Kommentera på Facebook

Men skruva då Jim!

Nästa uppsättning bilder är det Bo Ulander som bjuder på (länk kommer nedan). Bo är en av våra flitigaste fotografer, det är inte många bus som han missar om han själv får välja!

Kika gärna in på hans sida;
https://www.facebook.com/B.Ulander.Pictures/
Missade ni vår kväll i onsdags? I så fall kan ni kika på några bilder här, tagna av vår fotograf Henrik Larsson.

Han låter även hälsa följande:
Ibland vill det inte riktigt bli som man tänkt sig. Men det är lika bra att visa att det inte går bra jämnt.

Och det kan ju vara nog så sant, både för fotografer, arrangörer och förare...! Eller hur? ;)

 

Kommentera på Facebook

Ja bäst att vara ärlig 👍🏻💕 Blir ju rätt roligt då 😄

06.15.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Då börjar vi ladda upp inför onsdag 20/6 då vi har fokus på drifting. Vi provar då ett nytt upplägg på drifting som troligtvis kommer att gynna både förare och publik.

Ni är alla väldigt välkomna till oss 20/6 18.00
... Se merSe mindre

 

Kommentera på Facebook

Så 27 kan jag komma och prova min mustang för bana?

Stefan Andersson👍

Ingen mc alls??

Hur blir upplägget? Bara drifting?

06.15.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Idag fyller BUS1 Kenneth 60 år , ni vet han som står i tornet och håller låda.
Hipp hipp hurra ×4 🎂🌺
... Se merSe mindre

 

Kommentera på Facebook

Hurra!

Stort grattis till Kenneth 🎉🎉🎉🎉

Stort grattis Kenneth🙂💐

Grattis Kenneth !!! Tror dok än att du bara e runt ”40” jag😉🎂☕️

Grattiskramar!!

Grattis Kenneth 🎉

Grattis Kenneth!! 💐

Jätte mycke Grattis

Grattis Kenneth 😆🍻🎉🍹

Grattis Kenneth 🎂🍻🥂🍾

Grattis Kenneth

Grattis!!! 👏👏👏👏

Grattis Kenneth! 😊🎉

Grattis Kenneth

Grattis

Grattis kenneth

Grattis Kenneth🍾🥂🎉

Grattis Kenneth! 🎉🚘🍻

Hipp hipp hurra 🌠🎈🎈

Grattis

Grattis

+ Visa fler kommentarer

06.14.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Alla vi på BUS1 gratulerar idag två av våra fotografer som fick en till blivande fotograf i morse 🌺

Stort GRATTIS till Roger Modigh och Jessica Wallin från oss.
... Se merSe mindre

 

Kommentera på Facebook

Tack så mycket 💟

Kort sammanfattning - VILKEN KVÄLL 🙈😵😃
Mer info om vad vi menar kommer i repotaget.

Nu nämner vi bara de allra viktigaste - våra funktionärer! Och kvällens hjälte heter Wilgot Svedberg!! Wilgot och några funktionärer räddade en bil idag vid en eldsvåda. Nån minut till och ja... då hade nå förarn fått gått hem. 
Denna förare kom sedan och hyllade våra funktionärer och skänkte en  otrolig slant till dessa så dom ska få hitta på nåt riktigt roligt för.

Vi är stolta över våra BUSFUNKTIONÄRER!!!

Tryck på gillaknappen! Skriv några hurrarop! 
Utan funktionärer - inget bus!

 

Kommentera på Facebook

Snyggt jobbat

Ni är bäst!!! 👏👏👏👏

Starkt jobbat! 💪💪💪

👏👏👏

Är det där funktionärerna eller crew till bilen?

Såg allt och måste säga att jag är riktigt imponerad av det snabba agerandet. Inspirerande!

Riktigt bra jobbat killar och tjejer!

Bra jobbat , ni gör ett kanon jobb och är vaken !!! 😉

Snyggt jobbat😁

Funktionärerna är grymma att agera. Ett sant nöje att jobba med er. Kenta/Räddning

Lennart Brandström Mycket fin gest ! Storstilat ! 👍🏻👌🏻

Mycket bra jobbat

Bra jobbat 👍

Vad har du nu gjort Lennart Brandström? 😳

💪💪💪🙌👍

Strålande insatser!

Emelie Sondell va äre för lillhuvud och liten albinoo😂

Bra jobbat Vilgot och med flera! 👍

Bra där Vilgot Svedberg 👏👏💕

Bra jobbat 😃

+ Visa fler kommentarer

En annan fotograf som gjorde BUS1-premiär förra onsdagen var Lennart Ekvall. Här bjuder han på några bilder på våra nationaldagsbusar! Spana även in www.harno.se

Ikväll är det dags att busa igen! Ni kommer väl till banan?

 

Kommentera på Facebook

Goodtimes! Tobias Nordin

Självklart! Hållbar kylare denna gång! 😉

06.12.18 Se. skrivet av ...

BUS1

P.ohlson Motorsport kommer imorgon och säljer lite oljor och rengöringsmedel. Kom och handla vetja. 🤪 ... Se merSe mindre

 

Kommentera på Facebook

Men kom med PVn nu Patrik! 😎

06.12.18 Se. skrivet av ...

BUS1

Lunneborg kommer med dragstern istället för rodden👍👍👍
Kul!! Kan nog bli en uppstart också😎👍
... Se merSe mindre

Ladda fler