Tidigare jobbade jag  en hel del med regressionsterapi – tidigare liv.

Utbildningen i regressionsterapi ingick i min Reikimaster utbildning(Hösten-99 — våren 2000).

Väldigt intressant.

Jag har jobbat med regressioner till tidigare liv sedan hösten 2000

Med hjälp av “djup-avslappning” och olika regressionstekniker så gjorde klienten ett eller flera besök i sina tidigare liv.


Jag brukade spela in regressionerna, i början på band, sedan via en digital diktafon.
Förstås bara i de fall när klienten ville ha sin regression inspelad och sparad som ljudfil.
Band, cd och senare valfri ljudfil, tex. som MP3 fil på ett minneskort, SSD, usb-minne.


Jag hjälpte klienterna att ställa och klargöra de frågor som denne hade behov av att utforska, förstå mer av.

Ofta så besökte vi flera liv.


Under dom senaste åren så har det allt oftare hänt att klienten först av allt hamnar i “mellanrummet”
Det vill säga att klienten upplever sig själv som en ande, utan fysisk kropp.
Det tog en stund första gången det hände för mig att förstå att klienten inte befann sig i någon kropp utan var en ande utan fysisk kropp.

I mellanrummet – som en ande finns det många intressanta möjligheter.
Flera olika, bra verktyg som man kan använda och jobba med.

Men, det finns även upplevelser som kan verka skrämmande.
Så, man får utforska detta försiktigt och med stor varsamhet.

Regressionsterapi är ett bra komplement till andra terapiformer, tycker jag.
Det är en stor fördel om klienten har lärt sig att hantera rädsla och smärta innan en regression.
Jag använder kroppsorienterade övningar, tex. frigörande andningsövningar m.fl. tekniker


Nedan är citat från en tidigare kollega, Urban Bergfelts hemsida.

Citat från “Vanliga frågor”

Vad innebär begreppet “regression”?
Själva ordet är grekiska och betyder ungefär “återupplevelse”. En regression innebär att man på medvetandeplanet återgår till en tidigare upplevelse.

Betyder detta att jag är hypnotiserad?
Nej, till skillnad från djuphypnosen – i dagligt tal kort och gott kallad “hypnos” – så är du hela tiden aktivt medveten om vad som händer och minns det även efteråt. En regression är bara en form av avslappning eller självsuggestion, och du är i ungefär samma tillstånd som när du sitter och dagdrömmer i en solig glänta i skogen, eller vaknar utvilad en söndagsmorgon och fortfarande befinner dig i det sköna gränslandet mellan sömn och vaka.

Kan då regressionen vara lika effektiv som hypnosen?
Regressionsterapin är faktiskt både snabbare och effektivare än den vanliga hypnosen! Medan en vanlig hypnosterapi pågår ett flertal gånger under lång tid, räcker det genom regressionsterapin ofta med en enda gång.

Hur kommer detta sig?
Under djuphypnosen är patienten den lyssnande parten och hypnotisören den aktiva. Patienten suggereras till att problemen är glömda, typ “när du vaknar upp kommer du inte att minnas vad som hänt dig och kommer inte heller att påverkas negativt av det”. Detta innebär att orsaken till problemen fortfarande finns kvar, men nu istället är dolt av ett ännu tjockare lager av “glömska” än tidigare. Problemet med detta är att eftersom just orsakerna fortfarande finns kvar så kommer de att förr eller senare återigen göra sig påminda i ditt liv.

Under regressionsterapin är det hela tiden patienten som är den aktiva parten, terapeuten är bara din guide till ditt undermedvetna. Eftersom det är du själv som lyfter upp orsakerna till problemen till ytan och eftersom du hela tiden är medveten om vad som händer så riskerar du aldrig att de kommer tillbaka till dig senare i livet. Du har gjort dig av med dem för gott!

Du har nämnt ordet regressionsterapi ett par gånger – vad är det?
Att göra enbart en regression innebär att man går tillbaka till en tidigare händelse, konstaterar vad som inträffat där och därefter avslutar regressionen. Sedan överlåter man åt sitt undermedvetna att bearbeta det man återupplevt. Detta brukar faktiskt ändå, till en viss gräns, fungera ganska bra.

Regressionsterapeuten däremot, låter dig inte enbart återuppleva en tidigare händelse, utan hjälper dig också att ringa in de verkliga orsakerna i form av händelser eller relationer. När dessa är konstaterade hjälper terapeuten dig därefter att effektivt lösa dina problem för gott så att de inte längre kommer att påverka dig i ditt liv idag.

Om du har varit indian eller kines, kung eller tiggare i ett tidigare liv kan i och för sig vara kul att veta, men det som är viktigt för att du skall kunna bli av med det som gör ditt liv svårare idag är att du får hjälp med att lösa orsakerna till dem!
Ett annat namn för regressionsterapi är djupavslappningsterapi. På engelska kallas den “time-lapping therapy”, dvs ungefär “överlappande verkligheter”, vilket faktiskt säger mer om terapiformen än vad de svenska orden gör.

Varför är det så viktigt att göra en regression?
Om vi varit med om en så stark händelse i t ex vår barndom, att den påverkar oss negativt i vårt liv som vuxen, räcker det inte alls att försöka minnas händelsen och kanske gråta över den. Känslorna har uppstått hos barnet och behöver därför bearbetas i barnets medvetandetillstånd!

Det var barnet som undertryckte känslan i ett försök att “lägga locket på” den obehagliga upplevelsen och därför måste vi nu göra den bearbetning av smärtan som barnet inte gjorde då händelsen inträffade. Vi måste alltså gå tillbaka dit via regressionen för att kunna utföra den nödvändiga bearbetningen. Den kan aldrig göras på ett tillfredsställande sätt av den vuxna, logiskt tänkande, människan.

Resonemanget är precis likadant om det är någonting som inträffat i ett tidigare liv, och som var av sådan betydelse att det medför obehag i vårt liv idag. Här är det kanske ännu viktigare att gå tillbaka dit via regressionen, eftersom vi vanligen inte har några minnesbilder alls från det liv där den traumatiska, obearbetade händelsen inträffade.

Kan en regression vara farlig? Kan jag bli kvar i den tidigare händelsen?
Nej! Du kan aldrig bli kvar i en tidigare händelse som du återupplever igen. Under regressionen är du i ett avslappat tillstånd, motsvarande det du befinner dig i när du är i gränsen mellan dröm och vakenhet – eller när du sitter och drömmer i skogsgläntan.

Tänk om jag upplever så mycket otäckt att jag inte vet vad jag ska ta mig till?
Du kan aldrig någonsin uppleva mer än vad du själv kan ta hand om under terapin. Ditt undermedvetna har en begränsning som gör att allt bara släpps fram i den en takt som du själv kan bearbeta. Det som kan upplevas som negativt är att du ibland kan drömma mer än normalt under ett par nätter, eftersom du nu har mer “råmaterial” till dina drömmar. För det mesta så upplever dock de flesta en ökad drömaktivitet som någonting enbart positivt.

Om jag har upplevt något riktigt otäckt så vill jag inte vara med om det igen!
Du upplever det på nytt, men inte med samma intensitet som då. Dessutom kan vi “skruva ner” intensiteten, ungefär som när du sänker volymen på din stereo, för att du skall kunna återuppleva det utan att känna obehag. Men det är väldigt viktigt att du verkligen går igenom scenen igen för att du skall bli av med dina problem idag. När du väl har gått igenom den och vi tillsammans tagit bort alla de negativa känslorna som varit knutna till den så förpassar du den dit den hör hemma – till historien!

Hur går en regression till rent praktiskt?
När vi möts så sätter vi oss en stund och pratar med varandra. Du berättar för mig vad du helst hoppas kunna få ut av regressionen för att vi tillsammans skall kunna finna rätt ställe i ditt förflutna och jag svarar på de frågor som du säkerligen har. Därefter får du lägga dig bekvämt tillrätta för att kunna slappna av inför regressionen. Min uppgift är sedan att hjälpa dig ner i en djup och skön avslappning för att du skall kunna koncentrera dig på de händelser du kommer att få återuppleva. Därefter följer själva terapidelen där jag hjälper dig att göra dig av med alla negativa känslor som ligger till belastning för dig idag.

Kan du under regressionen locka mig att säga sådant som jag vill hålla hemligt?
Nej, det går inte! Du är hela tiden aktivt med, precis som i vilket annat samtal som helst. Det är du som väljer vad du vill berätta. Jag har dessutom också strikt tystnadsplikt och yppar ingenting av det du har berättat under en regression för någon annan.

Tänk om jag inte kan uppleva någonting?
Nästan alla människor upplever verkligen tidigare händelser, givetvis mer eller mindre intensivt. Min uppgift är att “lirka” dig tillbaka till en eller flera tidigare upplevelser som är av betydelse för dig, trots alla de spärrar som vi alla sätter upp för oss själva för att begrava, och istället bära med oss, de otrevliga händelser som vi ibland tvingas gå igenom. Erfarenhetsmässigt vet jag att jag lyckas hjälpa minst nio av tio personer. (Vill du se lite mer detaljer kring detta så titta på min egen behandlinsstatistik.)

Hur lång tid tar en regression?
Jag sätter av totalt fyra timmar för dig. Själva regressionen tar från en och upp till närmare tre timmar, resten av tiden använder vi dels för inledande samtal och dels efteråt för samtal kring det du upplevt.
Det är viktigt att göra det grundligt för att resultatet skall bli det du önskar. Då bör man inte heller stressa på skeendet eller avbryta för tidigt.
Slut citat från: https://www.regressioner.se/beskrivning/vanliga-frågor-20512755

Translate-Översätt

DanishEnglishFinnishGermanIcelandicNorwegianSwedish

Kommunens FB sida

Facebook inlägg

Vi behöver dig!
Sök våra sommarvikariat redan idag.
www.harnosand.se/sommarvikariat

 

Kommentera på Facebook

Elias Holmqvist

Jesper Forsberg

Lydia Sundell

Nu är arbetet igång med att snöröja gatorna i centrum. Så här fin är en del av Norra Kyrkogatan ut just nu. Men arbetet går långsamt, mycket beroende på många parkerade bilar. Har du en bil stående på Köpmangatan, Bergsgatan, Norra Nygränd eller Norra Kyrkogatan är det till stor hjälp om du kan flytta den. Och känner du någon som har en bil i området får du gärna tipsa denne att flytta den. Stort tack för hjälpen!

 

Kommentera på Facebook

Ja ger mig och alla kollegor i hemtjänst tummen upp. som tagit oss fram på oplogade vägar. Vi ha gjort ett toppen jobb. Denna vinter har varit bedrövlig.

Bra! Jag skulle vilja att man tar bort snöhögen i korsningen under viadukten Bondsjöleden-påfart/avfart E4. Helt omöjligt att se trafik som kommer från avfarten när man ska svänga vänster. Stor trafikfara!!!

jag anser att det är rent livsfarligt på bostads områdena. tex bondsjöhöjden. där vägarna är smala så bilar inte kan mötas, giganstiska snöhögar i vissa korsningar som verkligen skymmer sikten då man måste åka runt dem. det bor många barn i dessa områden som kan skadas av ngn billist som inte hinner se dem.

Snöröjningen kommer fortsätta imorgon söndag, hyvlas och köras bort snö. Så snälla Härnösandsbor, hjälp till genom att tänka på vart ni parkerar era bilar.

Vore bra om ni som parkerar på norra nygränd kan parkera nån annanstans så de kan skrapa bort snön där oxå... De ha gjort ett bra jobb på n.k

Det tackar man särskilt för. Nu kan man komma ur garaget utan att behöva köra in i en snöhög eller backa för att man får möte 🙂

Bra jobbat! 👏🏼 Vill även ge en eloge till er alla brevbärare som är en bortglömd grupp🤗

Härlig syn ❤ står på balkongen och ser hur det plogas Bergsgatan/köpmangatan. Och lastbilar som kör bort snön. TACK!

Den tvåmeters snövall på G/C vägen utmed Kiörningsgatan bör tas bort innan skolbarnen ska gå till Brännaskolan på måndag 👍🏻

Utfarterna vid Kaptensgatan bör utrotas på alla snöhögar. Vid Utfarten, Coop, macken

Finns många utfarter till E4 som har skymd sikt pga snöhögar.....

Härligt 🙂 ringvägen är spårig o väldigt hal. Men nu känns det som om det är på väg å rätt håll igen. Hoppet finns för våra vägar 🙂

Besökte Apoteket Röda Näsan i Härnösand i Fredags..Tänkte på dig då😁

Bragegatan är numera enlig med stora högar som skymmer sikten. Borde breddas....

Äntligen! Hoppas att Seminariegatan får sig en tur snart😉

Sådär ska det se ut när det är skottat...👍

Om folk kunde flytta på sina bilar

N.nygränd är fin nu skrapade o klar.

Jag säger bara... N. Nygräääänd nere i backen😩

Korpralsvägen där många skolbarn går är också smal och trafikfarlig 😐

Så har vi ju en del privata aktörer som ställer till det för andra.

Volontärvägen enfilig behöver breddas.

Hjälp oss på Krökvägen alltid bilar stoppar på grund av snö😥

Lindvägen är en glömd väg denna vinter!!!!!

Båda utfarterna från Hellzengatan är en trafikfara

+ Visa fler kommentarer

02.24.18 Se. skrivet av ...

Lasse Nordin

Gratis buss på lördagar i Härnösand

Hur ska detta gå till för de som bor i exempelvis Brunne?
... Se merSe mindre

Fredagstipset.
Vill du bli peppad? Då ska du ta dig till Superlördagen på torget och pulsträna med Årets peppare, Gerestaskolan. Kl 13 kör de sitt pass för alla. Superlördagen håller på kl 12-15 med massor av andra saker som ponnyridning, snöskolopp, musik och annat skoj.
Sedan är det bara att gå direkt vidare till gymnasiets aula där teatereleverna på estetiska programmet spelar Ronja Rövardotter kl 15. Visst behöver vi lite vårskrik nu?
Trevlig helg!

 

Kommentera på Facebook

Ja, kom och se vår föreställning kl 15.00, biljetter finns!!!

Vilken härlig dag! 😊❤

Kommunen har beslutat att gå in och ta över den akuta snöröjningen från entreprenören NCC och att hålla inne en del av betalningen för februari månad. 
– När entreprenören inte håller vad avtalet säger måste vi till slut sätta ned foten. Härnösand är inte trafiksäkert just nu, säger samhällsförvaltningens chef Thomas Jenssen.
Läs mer här:
https://www.harnosand.se/boendemiljoochtrafik/nyheterboendemiljoochtrafik/nyhetsarkivboendemiljo/kommunentaroversnorojningenforakutaatgarder.5.bf69026161b9f652e7d9536.html

 

Kommentera på Facebook

Hjälp gärna till att underlätta snöröjningen. Under helgen kommer Norra Nygränd, Norra Kyrkogatan, Köpmangatan och Bergsgatan att hyvlas. Undvik gärna att parkera på dessa gator under helgen.

Det är nu klart att arbetet kommer igång redan lördag morgon.

Varför håller man inte inne hela betalningen då bristerna både påtalats och ignorerats sedan december månad? Är det hemligt vilken summa som fakturerats och hur stor del av denna som hålls inne?

Känns så skönt att äntligen bo i en kommun som tar tag i saker 😊 ni som bott här länge kanske inte ser vad ni har riktigt, men jag som är nyinflyttad från Stockholm kan säga; ni/vi har en guldkommun. 🌸

Bra agerat, dock väldigt sent, kan jag tycka... Jag anser också att; är det ett rent avtalsbrott, så är det inte mer än rätt att kommunen betänker ev påföljd för NCC.

Som lastbilschaufför har det inte undgått mig att reflektera över hur spåriga dom flesta av vägarna i mitt distrikt varit dom senaste veckorna. Nu är ju dom störta vägarna "nerkörda" i hjulspåren, men en lastbil har ju betydligt bredare hjulbas än normala personbilar och det resulterar i att jag måste "rida" på onerkörda delar av vägen. (läs iskanter, snöhögar, oplogad väg....) skulle bakhjulen glida av "ryggen" och träffa en bil eller förbude mig väl en människa i värsta fall, vem skall isåfall stå för dom skadom som kan uppstå då? För att inte tala om alla skador som uppstår på gods och utrustning som redan skadas när vägarna är som dom är. Mvh /skattebetalare.

Bra! Ett ställe som är direkt farligt är häckvägen där det går otroligt många barn till och från skolorna i området. Det är ganska mycket trafik där på morgonen och en bil får knappt plats på vägen och barnen har ingenstans att ta vägen så dom är bara centimetrar från bilarna där. Finns det möjlighet så bredda vägen där så fort som möjligt.

Låter ju bra, trodde dom hade gett upp, är ju för fan nästan omöjligt å ta sej fram på många ställen. Djupa hål vid brunnslock, jättehögar i korsningar mm. Många gator har man inte fraktat bort nån snö från på hela vintern. Om man som man skriver tänker hyvla flera gator får man verkligen hoppas att man tar bort snön också, annars blir d inte så my bättre.....

Blir otroligt tacksam för informationen. Jag ringde NCC och bad dem köra in snön på min tomt för att få bort snövallarna (har gjort så tidigare år då det varit för mycket snö och då har man gjort det) men tyvärr så har NCC valt bort den gesten så istället är gatan en bilbredd men inget ytterligare utrymme. Hoppas ni snart löst allt på bästa sätt.

Jag såg att Häckvägen nämndes tidigare och jag måste som boende där säga att det just nu är otroligt dåligt. Jag har i sak inget emot det, men tyvärr är det många som använder den som genomfartsled. Ett mycket bättre alternativ är att ta Murbegsvägen som har trottoarer på båda sidorna och är i mycket bättre skick. Det tar med bil inte mer än 20-30 sekunder extra just nu eftersom det ofta blir trafikstockning när vägen är för smal. Många använder gårdar att svänga in på för att över huvud taget kunna mötas. Och som även tidigare påpekats är det mycket barn som både går och bor efter vägen.

Yes! Vi har själva fått vår BMW krockad pga "snigel spåren" och får stå för detta själva. Man far som en tvål i handfat i dessa spår.

Verkligen på tiden, ett utryckningsfordon tar sig inte fram på många av Härnösands gator!

Öppna prismagaraget för allmännheten så slipper alla parkera efter vägen...

Äntligen! Det här var med råge den sämsta snöröjningen sen jag föddes!

👍🏻🚜🚛, nu kör vi. Bravo o hoppas alla som parkerar som😱. Flyttar sina bilar ett tag

Strålande ! Norra Kyrkogatan har varit på undantaget i många veckor ! Härligt om något äntligen händer ! 👍😘👍

De skulle gjort detta tidigare, men bättre sent än aldrig

Kan inte kommunen stämma entreprenören , deras avtal gäller väl till senvåren. Jävla sätt å bara lämna ogjort arbete.

Maratongatan är fruktansvärt smal med meterhöga drivor. Riktigt farlig för oss alla med barn.

Det kan jag verkligen hålla med om. Riktigt farligt att köra ut från vissa vägar. Det var då verkligen på tiden!

Thom Kårvall Då kanske dom äntligen tar Båtsmansvägen!! Gärna hela bondsjö🙄😁

När kommer Tullportsgatan att hyvlas? Den hyvlas så gott som aldrig. Sist den gjordes det, var efter påtalat av mig? Väg som är hyvlad är t.ex. Volontärvägen, har den högre prioritet?

Återupprätta gatukontoret sluta med entreprenad kostar mer än det smakar

Hallelujah moment!! Äntligen händer det något 🙂

ÄNTLIGEN 👏👏👏👏👏👏👏👏

+ Visa fler kommentarer

Härnösands kommun har ungefär 2 000 fantastiska medarbetare som varje dag ser till att Härnösandsbornas vardag fungerar. Receptionisten Micke Östman är en av dem. Bra jobbat Micke!

 

Kommentera på Facebook

Kolla förresten våra lediga tjänster på www.harnosand.se/tjanster

HETA Härnösand! Här finns Sveriges enda laboratorium där du kan examinera dig för att få installera solel, solvärme, bioenergi och värmepumpar enligt EU:s direktiv. Idag är det invigning av Härnösands Energitekniska Arena, HETA.

År 2020 ska 20 procent av den använda energin inom EU vara förnybar. För att klara det ska varje land i Europa ska ha ett utbildnings- och certifieringssystem för installatörer av värmepump-, solel-, solvärme- och bioenergianläggningar. Det har vi i Sverige – här i HETA Härnösand.

Bilden: Hans Lundström och Hans Östberg, driftsansvarig på HETA diskuterar mätdata efter en rökgasanalys gjord på en pelletspanna. Foto: Heta utbildningar/Daniel Håkansson.

#hållbarahärnösand #hetautbildningar #globalamålen #agenda2030

 

Kommentera på Facebook

Ja, visst är han. En stolt mamma må du tro. Kram. Mår ganska bra.

Fina o duktiga Hans,förstår att du är stolt mamma Lena Selin

Fin pojke du har Lena

Vad kul att få dig på bild snyggis. Kram

👍😀💕

+ Visa fler kommentarer

Kan du se till att viktig information finns tillgänglig och är korrekt och att känslig information och personuppgifter har rätt skydd?
Då kan du bli vår informationssäkerhetssamordnare och kommunens dataskyddsombud utifrån den nya dataskyddsförordningen.
https://www.harnosand.se/tjanster?rmpage=job&rmjob=1399&rmlang=SE

 

Kommentera på Facebook

Lite sent att börja jobba med gdpr 🙂 ?

Henrik Bjerneld jobb på hemmaplan😊

Fredagstipset.
En riktig kulturhelg på gång. Lördag och söndag spelar danslinjen på Härnösands folkhögskola sin föreställning Anima. Båda dagarna klockan 14 på skolan.
På söndag är det Musikalisk salong på St Petrilogen klockan 16. Med Musiksällskapet, Alfhild Agrell-sällskapet, Anna Nyhlin och Bernt Malmros.
Läge för en kul tur runt stan i helgen!

 

Kommentera på Facebook

Och jazz hela eftermiddagen på Metropol, lördag från 13, Mardi Gras / New Orleanstema

ANIMA ska spelas på länsmuseet, inte på skolan, lördag och söndag kl.14

Danielle Dietz - kl.14.00 på Länsmuseet eller hur?!☺️

Är du vår nya stadsarkitekt?
För hundra år sedan byggdes det Härnösand som vi känner idag. Nu bygger vi 2000-talets Härnösand och behöver en kreativ och nyfiken stadsarkitekt som kan styra skutan. Vi planerar ny kryssningskaj för besökare till Höga Kustens alla besöksmål och en helt ombyggd paradgata. Bland mycket, mycket annat.
Läs mer om tjänsten på www.harnosand.se/stadsarkitekt

 

Kommentera på Facebook

Jag föreslår ett samarbete med Ernst 🙂 Mysfaktorn och naturmaterial är ett måste för vårt Härnta <3 Lycka till med anställandet!

Jenny Eldrot kom hit och styr upp. Mer byggnadskonservativa arkitekter åt folket!

Tror nog jag skulle kunna styra upp dethär, bara å slå en signal det! 🙂

Underbart. Många nya arbetstillfällen och för turister mm 👌

Jonas Wallinder det är ju en bit bort från er men ändå. 😁

Att man inte var utbildad 😣

Joakim Byqvist Kom hem nu hörrni! 😀

Aurora Engfeldt 😉

Ekobyggportalen Ekobygg - Natural Building samla alla ni känner 🙂

+ Visa fler kommentarer

Prova på gruppträning i vatten med Isabella, vår gästinstruktör från IKSU i Umeå! Måndag 19 februari, 19.30, i Härnösands simhall. 

https://www.harnosand.se/5.d5ac08a16186648830c12ec.html
❤️hållbarhet #hållbarahärnösand
Fredagstipset
Äntligen dags igen för årets Konstveckor för barn & unga på Konsthallen. Ung kreativitet i massor från Härnösands framtid. Öppet lördag klockan 12-15 och vardagar klockan 8-15.
På lördag invigs också Technichus nya utställning Toy Tech 2.0. Där kan du se hur våra mest kända leksaker ser ut inuti och prova egna pappersraketer i vindtunnel och avfyrningsramp. (Foto Toy Tech: Tekniska museet)
Trevlig helg!
Härnösands kommuns foto.Image attachment
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och kompetens inom i huvudsak nätverk. https://www.harnosand.se/naringslivocharbete/arbetaiharnosand/ledigatjanster.4.6ab4a01212f30a299e68000294.html

 

Kommentera på Facebook

Jan Granholm du är ju i toppklass på detta med teknik 👍🏻

Lyckas inte dela.

Mahmud Abdu?

Leif Sjödin sök sök sök

Daniel Wallanger 🤪

Rickard! 😘

Fredrik Bergström

Christian Nordin

Christian Nordin👍

Christoffer Ekman

Michael Spoonman Björndal 😊

Bilal

Albin Jonsson

+ Visa fler kommentarer

Fredagstipset
I kväll är det Kulturnatt i Domkyrkan. Gratis entré och massor av sång, musik och dans med bland andra Norrdans, Musiklinjen Kapellsberg, Domkyrkokören och Kören Miranda. Vill du själv dansa är det Dansmara på Parkaden både fredag och lördag. I Härnösand Arena pågår Curling-SM för Oldgirls och Oldboys med flera Härnösandslag inblandade. Finalspel lördag och söndag. Foto: Maria-Thérèse Sommar.
Trevlig helg!

 

Kommentera på Facebook

Mikael Kivilompolo

Ladda fler
error: Content is protected !!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng